avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea mi-a spus ca judecatoria intra in vacanta si isi reiau activitatile in luna septembrie ,sunt in luna octombrie si nu figurez pe siteul judecatoriei pentru iesirea din indiviziune doamna avocata mi-a spus ca dosarul meu este inca la judecator si ca il analizeaza cam in cat timp as incepe actiunea de iesire din indiviziune?dureaza asa mult pana primesc prima citatie?
Cel mai recent răspuns: rebeca27 , utilizator 01:34, 27 Ianuarie 2015
Dosarul depus la serviciul REGISTRATURA din cadrul judecatoriei este inregistrat in deponentului. Cutati prin a accesa site-ul portaljust.ro,
-alegeti butonul cate indica judetul;
-,alegeti butonul instanta - ,respectiv judecatoria ;
- accesati butonul dosare ;
- in fereastra care se va deschide indicati numele si prenumele dvs.
- daca nu este afisat inseamna ca dosarul nu e inregistrat.
APELATI AVOCATA SA VA DEA LAMURIRI.
Poate sa dureze, in functie de cat este de aglomerata judecatoria.
Dar puteti cere de la avocata sa vedeti "stampila judecatoriei cu data depunerii", ca sa va convingeti singur ca dosarul a fost depus si cand.
Buna ziua am intrat pe portaljust.ro am adaugat resedinta instant dosare am baga numele meu si nu apare pe site,am sunat-o pe doamna avocat si ma intrebat daca nu am primit citatie acasa apoi mi-a spus ca maine imi ca fotocopie dupa actiunea din iesirea din indiviziune cu stampila si nr.de inregistrare sper ca sa fie inregistrat ca astept iesirea din indiviziune de mult timp va multumesc ca ma ajutati cu sfaturi
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
rebeca27, utilizator
am trimis mesaj si la judecatoria din oras la grefierul sef si uitati ce mi-a raspuns ca a facut verificari la ECRIS si nu apare nici un dosar pe numele meu
Am vorbit azi cu doamna avocat prin telefon trebuia sa ne intalnim azi dar ma amanat pana luni

Alte discuții în legătură

Despre recurs nicole852107 nicole852107 Buna seara,am inceput recursul la un proces de succesiune si iesire din indiviziune cu data de 20 luna aceasta,dar nu apare data primului termen.e fara ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Prescriptie. Imparatul Imparatul Am o firma. Prin intermediul acesteia, in baza unui contract de vanzare cumparare, am achizitionat un utilaj de fabricat incaltaminte pe banda. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)