avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate alylucy97

Activitate alylucy97

Răspuns la discuția Probleme cu demisia
scuzati 29.09.2014
nu mai muncesc pt ca am fost dat afara dupa 3-4 saptamani de munca pe santier, asta am incercat sa va explic ca am muncit si am fost dat afara de catre angajator fara sa primesc niciun ban pe ceea ce am muncit eu as vrea daca exista vre.o posibilitate sa pot sa primesc ceva pe munca prestata in 3-4 saptamani si nu stiu cum sa procedez din cauza acelei demisi care ne.a pus sa o semnam odata cu contractul de munca, mentionez ca asa se procedeaza la toti angajatii acelei firme
si alta problema este ca la mine prima zi de munca a fost pe 22.09.2014 iar pe contract a modificat ziua, contracul a fost facut dupa o saptamana de munca cu data de 26.09.2014 si cu incepere de munca pe data de 29.10.2014, in contract erau trecute 8 ore de munca iar noi lucram 11 ore pe zi dintre care aveam o ora pauza si ne obliga sa lucram si sambata ceea ce in contract nu specifica, sa nu mai vorbesc ca de echipament de munca nu aveam, abia dupa ce au murit 2 oameni a venit sa semnam protectia muncii dar fara a ne oferi echipamentul necesar( casca de protectie, uniforme, ochelari... etc)
ma ingrijoreaza demisia semnata odata cu contractul de munca, am fost azi la ITM si a zis ca aceasta demisie e o problema ! daca fac o sesizare catre DNA de cele intamplate in legatura cu conditiile de plata, cu demisia si cu modul de lucru ma ajuta cu ceva?
Buna ziua, sunt student la facultatea de construcii anul 4 , m.am angajat la o firma din Berceni "Agafia" pe data de 22.09.2014, mi s.a facut un contract de angajare dupa 3 zile de munca la firma respectiva printre care a fost si un anume document "DEMISIE IN ALB'' pe care trebuia sa o semnam odata cu contractul, iar dupa 3-4 saptamani de munca am fost sunat de la firma respactiva ca "am fost dat afara de catre angajator" fara a primi nici un ban pentru munca prestata, fiind anul 4 m.a angajat ca muncitor necalificat doar cu o copie de buletin, salariul din contract a fost de 900 de lei iar cel declarat verbal era de 1400 lei. Ce pot sa fac pentru a primi un venit pe ceea ce am muncit? Multumesc !