avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandra85

Activitate ruxandra85

buna ziua,
as dori sa stiu daca se poate ca o companie care nu mai are datorii la furnizori, nici incasari,insa are datorii la stat poate intra in insolventa? compania nu mai are vanzari si in consecinta nu mai are din ce plati. Datoriile au acumulat si penalitati.
Lunar au mai fost platite din venituri personale unele somatii. ce procedura recomandati si daca este posibila in conditiile in care sunt datorii catre bugetul statului.
multumesc

Răspuns la discuția constructie fara autorizatie
da, sunt recente. procesul verbal de receptie finala pentru casa a fost intocmit in iulie 2014.
ideea este ca la mine este o greseala in cadastru, pe care abia acum am observat-o. si anume, suprafetele masurate sunt mai mici decat cele construite, specificate si in proiectul de arhitectura. aceasta problema este posibil sa fi aparut pt ca am avut nevoie de un cadastru intr-o perioada intermediara a costructiei.
doresc sa chem cadastristul dar ma interesa ce se intampla cu acele 2 terase construite de mine, terase care nu apar in proiect.
multumesc
buna ziua,
am construit o casa, cu autorizatie cu tot ce trebuie.
dupa inchiderea autorizatiei de constructie am mai facut doua terase, fara proiect sau alta autorizatie. ce presupune acest lucru din punct de vedere al amenzilor?
multumesc