avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa companie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa companie

buna ziua,
as dori sa stiu daca se poate ca o companie care nu mai are datorii la furnizori, nici incasari,insa are datorii la stat poate intra in insolventa? compania nu mai are vanzari si in consecinta nu mai are din ce plati. Datoriile au acumulat si penalitati.
Lunar au mai fost platite din venituri personale unele somatii. ce procedura recomandati si daca este posibila in conditiile in care sunt datorii catre bugetul statului.
multumesc

Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:13, 5 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca va cere insolventa ANAF-ul e Mai complicat de dus la bun sfirsit. Cel Mai bine vorbiti cu un avocat specializat pe insolvente si chiar si un lichidator va poate ajuta cu un sfat. Personal, cred ca ati putea Sa cereti dvs insolventa daca starea firmei este asa cum ati spus
Mergeti direct la un lichidator.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cerere intrare in procedura simplificata adresata tribunalului. Datoriile trebuie sa fie in suma de cel putin 40 000 lei. Avand in vedere ca nu sunt bunuri, un singur creditor, apreciez ca in aproximativ 4 termene procedura poatw fi finalizata. Pentru alte detalii va stau la dispozitie. O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere cu datorii cela_relly cela_relly Buna ziua. Am un SRL , suntem 2 administratori cu drepturi egale si am depus actele pentru radiere. Catre stat nu avem datorii. Datoriile sunt pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Faliment alyda alyda Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti cum pot declara o firma falimentara? Am acumulat datorii atat catre stat cat si catre furnizori si nu le pot ... (vezi toată discuția)
Insolventa ervinweiss ervinweiss Buna seara, am o companie in stare de insolventa. Am creditat in urma cu 6 luni compania cu 700.000 lei, acum doua saptamani am avut o incasare de 700.000 lei ... (vezi toată discuția)