Buna seara, am o companie in stare de insolventa. Am creditat in urma cu 6 luni compania cu 700.000 lei, acum doua saptamani am avut o incasare de 700.000 lei si am scos banii din cont in baza contractelor de imprumut, acum nu am cu ce sa platesc furnizorii, am datorii de 200.000 lei si nu mai produc nimic, pot baga firma in insolventa ori astept sa ma bage unul dintre creditori?
Recomandat ar fi sa intrati de bunavoie in insolventa si astfel aveti posibilitatea de a va numi administratorul judiciar, administrator care ulterior poate fi schimbat de catre creditori.
Dar nu cred ca aceasta este problema. Problema pe care o puteti avea este legata de incasarea a 700 000 lei, incasare pe care ati ridicat-o din banca si pentru care creditorii pot obtine o atragere a raspunderii personale pentru datoriile societatii.
nu este inca deschisa procedura, dar chiar daca am avut contracte de imprumut scadente la data la care am scos banii pot atrage o sanctiune penala impotriva mea/
Insolventa
Andrei1700
Buna ziua,daca am o firma cu datorii pe care vreau sa o bag in procedura de insolventa,imi poate bloca conturile personale pentru recuperarea datoriilor la ... (vezi toată discuția)