avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters333655

Activitate ContSters333655

Buna ziua,
Se poate incepe un divort de un cetatean strain din Europa in Romania, fara certificatul de casatorie in original, avand doar copii si actele personale, casatoria fiind facuta in Europa si transcrisa in Romania?
Se poate scoate duplicat din Romania?
Cat poate dura un proces daca divortezi de un cetatean strain din Europa si unul dintre soti ne fiind de-acord si cu un copil minor cu cetatenie straina si cat ar costa?
Daca intentezi primul actiunea de divort celalalte actiuni ale celuilat ii sunt anulate?(parasire de domiciliu, divort, plangeri la politie, protectia copilului...).
Si ultima intrebare daca copilul ramane in Romania dupa divort, poate lua alocatia in continuare din tara sa de origine avand doar o cetatenie nu si cea Romana, dar dupa divort urmand sa locuiasca aici si sa studieze?
Multumesc.
Discuție Mostenire
buna ziua,
daca cineva a renutat la partea sa de mostenire dupa un parinte cand sa facut sucesiunea isi mai poate cere partea inapoi intr-un fel?
si alta intrebare daca sa facut sucesiunea pe un apartament dupa un parinte,
celalalt parinte in viata poate da apartamentul altcuiva fara ca mostenitori din sucesiune sa stie, sau doar unuia dintre ei si restul sa nu mai are nici un drept?
razgandinduse?
multumesc
buna ziua,
matusa mea si-a facut mutatia pe apartamentul mamei ei, cu acordul ei.
dar pe apartament mai sunt 3 mostenitori prin sucesiune.
se poate fara acordul celor 3?
declarandu-ne ne existenti probabil !?
multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire
Aceea s-a facut deja
Multumesc mult.
Discuție Mostenire
Buna ziua,
Matusa mea are 2 nepoti din partea sotului decedat ei ne avand copii.
Devin si ei mostenitori la bunurile bunicii mele?
Sau dupa decesul matusei?
bunica avand 2 copii (baiat si fata)
fata nu are copii, baiatul decedat are 2.
Multumesc!