avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutatie- acord coproprietari
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutatie- acord coproprietari

buna ziua,
matusa mea si-a facut mutatia pe apartamentul mamei ei, cu acordul ei.
dar pe apartament mai sunt 3 mostenitori prin sucesiune.
se poate fara acordul celor 3?
declarandu-ne ne existenti probabil !?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:43, 18 Noiembrie 2014
Da, se poate. Nu a mintit, nici nu a fost intrebata de alti mostenitori pentru ca nu este necesar acordul tuturor.
Nu va faceti probleme, cota care se cuvine fiecaruia nu se modifica daca unul are domiciliul acolo.
Numai daca imobilul ar fi fost notificat in Cartea Funciara ca locuinta a familiei ar fi fost necesar acordul tuturor proprietarilor, altfel fiecare dintre coproprietari poate sa aduca in casa-spatiul sau de locuit, pe cine vrea. Dupa cum vi s-a scris aceasta nu inseamna ca daca are domiciliul si devine proprietar al locuintei ci are doar dreptul de a fi tolerat si de a locui in acel spatiu.
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Declaratie de primire in spatiu petre_marian petre_marian buna ziua.as dorii sa stiu daca in urma dezbaterii unei succesiuni dupa socrul meu a ramas un apartament cu 2 camere din care a rezultat urmatoarele cote ... (vezi toată discuția)
Acte viza de resedinta diana1989 diana1989 Buna tuturor! As dori sa va intreb,cum as putea sa imi fac mutatie in sect 4 avand in vedere ca in trecut am apartinut de sect. 5,parintii mei vanzand ... (vezi toată discuția)