avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate simionloneta

Activitate simionloneta

terasa s-a facut la o scara doar pe un tronson, trebuie sa opresc cheltuiala doar pe acel tronson? (adica numai la 10 ap.?)
Ma confrunt cu urmatoarea problema la asociatie. Suntem trei scari la asociatia de proprietari, din care doua scari au intrare comuna, subsol comun si terasa comuna. Dar, la lucrarile de reparatii, vechea conducere impartea pe tronsoane , scari. Noi am impartit pe asociatie, chiar daca a fost o lucrare la subsolul scarii 2 si alta la scara 3 .Am avut si o lucrare de hidroizolatie terasa la o scara si comitetul a propus ca suma sa fie suportata din fonduri de penalizari. Unii proprietari nu sunt de acord . Ei au spus sa oprim proprietarilor de pe tronsonul unde s-a facut reparatia si " sa lasam banii in banca. Asa s-a procedat de 30 de ani si nu trebuie sa schimbam aceasta traditie.
Unele facturi vin pe asociatie , adica pe trei scari cumulat ( apa, liftul, interfonul, urban), iar altele vin pe doua scari adica scara 1 si scarile 2 si 3.( gazul, lumina- deoarece avem contor pe scari. Eu le am adunat si le-am impartit pe asociatie.
Fosta administrator spune ca trebuie sa impart cheltuielile pe scari. Nu exista niciun regulament in acest sens.