avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate AnaMaria98

Activitate AnaMaria98

Nu...Nu am intrerupt scoala si nu o voi intrerupe chiar daca ma voi muta la iubitul meu...de aiai vreau sa stiu ce pot face sa ma mut la el fara ai creea probleme...!!!!
Da ami va fi bine langa iubitul meu..mereu mia oferit de ce am avut nevoie si nu ma refer la bani sau alte bunuri...si scoala mio voi continua ma va ajuta el sa mio continui...as vrea sa stiu daca pot fara ai crea probleme..??
Sincer parinti mei abia asteapta sa scape de mine si asta mia spuso tatal meu in fata ca daca e ceva el poata sa mai faca alt copil...ma durut enorm aceasta replica...mama ma respinge mai mereu..si sunt multe lucruri care ma dor cand ei ar trebui sa fie alaturi de mine sa ma invete ce este bine si ce este rau sami faca viata frumoasa...dar ei nu au timp de mine si mereu ma resping..!!!!
Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu care are 22 pentru ca acasa nu mai suport tratametul pe care mil ofera parinti mei...mereu sunt agresata verbal de tata cand bea ma jigneste mai mereu sunt tinuta in casa nu am dreptul la nimic sunt ceva de genu ca la inchisoare ...am incercat sa fiu asa cum vor dar ei din ce in ce mai mult ma trateaza ca pe un nimeni..ce as putea face legal pentru a ma muta la iubitul meu fara ai face probleme..va rog sa ma ajutati ..Multumesc frumos!!!!