Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu care are 22 pentru ca acasa nu mai suport tratametul pe care mil ofera parinti mei...mereu sunt agresata verbal de tata cand bea ma jigneste mai mereu sunt tinuta in casa nu am dreptul la nimic sunt ceva de genu ca la inchisoare ...am incercat sa fiu asa cum vor dar ei din ce in ce mai mult ma trateaza ca pe un nimeni..ce as putea face legal pentru a ma muta la iubitul meu fara ai face probleme..va rog sa ma ajutati ..Multumesc frumos!!!!
Parerea mea este ca faci o mare greseala. Sunt sigura cu nu mai suporti aceasta atmosfera, dar esti sigura ca la iubitul tau vei avea parte de altceva? Daca nici aii nu este ce te astepti tu, ce vei face apoi? Nu crezi ca la virsta ta, altele ar trebui sa iti fie preocuparile? Crezi ca parintii tai iti vor raul? Poate ar trebui sa pui in balanta avantaje si dezavantaje, daca poti sa fi realista,si apoi decizi. Incearca sa stai de vorba cu mama, ca intre prietene, sau cu cineva din familie.
Cel mai bine este sa-ti termini studiile si apoi sa te gandesti la mutatul cu iubitul.Mai apoi de unde stii cat va dura relatia cu acest iubit? Relatiile se fac si se desfac.Ce vei face daca relatia aceasta se va termina? Unde te vei duce?Inapoi la parinti.Parintii nu-ti vor raul niciodata.Ar fi bine sa-i asculti.