Am o nelamurire, am avut un contract de munca pe 8 ore, minimum pe economie din mai 2013 - noiembrie 2013 ( 800 lei ). In decembrie 2013 s-a modificat la 4 ore si respectiv 400 lei. Tot din decembrie 2013 ( 04.12.2013 ) s-a facut al doilea contract tot pe 4 ore si 400 lei pe alta societate la care este tot acelasi administrator. In luna decembrie 2013 mi s-au bagat 4 zile de concediu de odihna la un contract si 4 zile la celalalt. ( fara stirea sau aprobarea mea, neluandu-mi de fapt nicio zi de concediu, ba chiar am lucrat si in ajun si pe data de 31 decembrie). Pana in momentul de fata salarul a crescut la 450 lei/ luna la ambele contracte incepand cu iulie 2014. In august 2014 mi s-au bagat 6 zile CO la un contract si 6 zile CO la celalalt ( am luat doar 10 zile de concediu reale in luna august ). Pe septembrie 2014 mi-a bagat alte 4 zile CO la un contract si 4 zile CO la celalalt, din nou fara stirea mea si fara sa am concediu in realitate. Vreau sa imi fac lichidare la zi si as vrea sa stiu la cate zile de concediu am dreptul sa fiu platita, daca la un contract de 4 ore am dreptul la 21 sau 10 zile CO pe an. Mentionez ca in luna august m-am casatorit deci am inca 5 zile CO pe care nu le-am primit, insa nu stiu daca 5 zile la un contract doar sau cate 5 zile pt fiecare contract, deci de fapt 10 zile. As aprecia daca m-ar putea ajuta cineva.