[multumesc,venitul net pe membru este de 300 ron din care se scad cheltuielile de intretinere;
am sanse sa fie aprobata cererea de scutire,fara sa mai platesc taxe pana la sfarsitul procesului?
-am citit pe acest forum ca este nevoie de adeverinta pt minor in care se face dovada ca este elev/student,conf oug 51/2008 trebuie acest act?
multumesc,aceasta timbrare nu trebuia anuntata la termenul precedent,pentru a putea avea timp sa adun actele necesare,avand in vedere ca termenul este luni? daca depun cererea luni,actele privind venitul trebuie sa fie pe luna set/octombrie sau aug/sept?
as dori si eu o lamurire legata de un dosar partaj-parte de parat:
la prima infatisare nu s-a pus in vedere de judecator sa achit taxa de timbru;cu 2 zile inainte de al doilea termen primesc citatie unde mi se cere sa achit o anumita taxa de tibru.
Ce pot face in aceasta situatie?
La al doilea termen pot sa depun cerere pentru ajutor public judiciar?
este nevoie sa atasez documentele pentru a obtine ajutorul sau solicit doar cererea?
cam care ar fi timpul cu aproximatie de la depunerea contestatiei la executarea si solutia data de instanta?
-in aceasta perioada cat contestatia este depusa pe rol,executorul demareaza mai departe actiunea de poprire?
Multumesc!