avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata contestatie la executare

Buna seara,

cam care ar fi timpul cu aproximatie de la depunerea contestatiei la executarea si solutia data de instanta?
-in aceasta perioada cat contestatia este depusa pe rol,executorul demareaza mai departe actiunea de poprire?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 19:53, 26 Octombrie 2014
nu va poate spune nimeni cu exactitate cat timp dureaza, cel putin 2 termene...va trebui sa solicitati suspendarea executarii silite daca doriti ca pe timpul cat se judeca contestatia la executare, procedura de executare silita sa nu avanseze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Eka2015 Eka2015 Buna ziua! Ma judec cu o banca, pe clauze comisioane abuzive, care pe timpul procesului a cesionat contractul de credit. Firma, care a preluat contractul, a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)