avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna seara
Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie contestatie la executarea silita in care am solicitat anularea executarii silite si suspendarea ei pana la solutionarea cauzei. Pocesul este pe rol urmand a se judeca in 28 septembrie. Azi am primit o instintare de la BEJ de poprire pe salariu. De ce daca procesul e pe rol? In instintare imi spune ca pot face contestatie in 15 zile de la comunicare. Ce trebuie sa mai fac ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:48, 12 Septembrie 2015
Solicitati la instanta de judecata certificat de grefa pe care il depuneti la executorul judecatoresc
Daca instiintarea de la BEJ se refera la aceeasi executare care face obiectul contestatiei la executare cu termen 28 sept.depuneti la executor certificat grefa, daca nu,faceti o noua contestatie.Cititi cu atentie instiintarea de la executor, sa nu se refere la executari diferite(mobiliara/imobiliara si poprire.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare- competenta teritoriala mirunanour mirunanour Unde se depune contestatia de executare ,daca debitorul este din Barlad,creditorul din Bucuresti si executorul din Pascani? (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita capritatulcea capritatulcea buna ziua , Am o intrebare referitoare la o executare silita(poprire pe salariu) din partea unui executor judecatoresc.Speta in sine este astfel : -in anul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă am pe rolul instanței o contestație la executare ... Gabriel Holt Gabriel Holt Bună ziua. Dacă am pe rolul instanței o contestație la executare silita atunci un certificat de grefă depus la angajator este suficient pentru a nu îmi ... (vezi toată discuția)