O solutie ar fi insemnat sa gasesc o metoda de a stabili un program cu vecinul respectiv. Si nu sa ma mut, ca nu eu am venit cu pianul, ci el. El e cel care produce zgomotul, nu eu. Dopurile de urechi nu functioneaza, din pacate, ca le-am incercat.
Locuiesc aici de ani buni, stiu bine ca e inevitabil sa se mai produca zgomote de la vecini (si nu m-am dus niciodata la ei), dar ce face el este pur si simplu in ciuda mea, pentru ca poate. Foarte des nici macar nu exerseaza, pur si simplu merge cu degetele pe taste in sus si in jos. Asa, demonstrativ.
"A depus eforturi sa respecte programul" din cauza ca stie ca exista reclamatii, dar stie ca in programul respectiv nu-l poate atinge nimeni.
Si da, solutia mea era sa-si restranga programul de repetat la o data pe zi. Nu e scoala de muzica aici, pana la urma.
Am incercat sa privesc obiectiv raspunsul dumneavoastra, dar in momentul in care ma intrebati
Faptul ca respecta programul de liniste nu este suficient pentru dumneavoastra?
sau
Ati incercat sa va puneti si in situatia dansului? Ce ar trebui sa faca?
nu mi se pare ca sunteti obiectiv dumneavoastra in primul rand.
Oricum, nu vreau sa ma contrazic pe un forum, asa ca va rog sa ma iertati daca v-ati simtit ofensat de "tonul" sau cuvintele mele. Voiam doar sa aflu daca am vreo sansa sa-l determin sa ma respecte in mod legal. Daca nu, aparent trebuie sa ma mut, pentru ca el are drepturi mai multe decat mine. Asa este si corect.