avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Sorina_H

Activitate Sorina_H

Buna.
In 2013 m-am inscris la facultatea de medicina veterinara si am fost repartizata pe un loc la taxa. In primul an am platit taxa si am frecventat cursurile acestei facultati. Datorita unor evenimente nefericite,care au dus la deteriorarea situatiei mele financiare in anul 2 de studii nu am mai platit taxa si nici nu am mai frecventat cursurile.
Ideea este urmatoare- am fost astazi si imi retrag dosarul dar tantica(pt ca doamna nu o pot numii)de la secretariat mi-a spus ca pana nu achit taxa de studii si o alta taxa de depozit(pt faptul ca mi-au tinut dosarul) nu imi pot retrage actele. Ii spun ca eu nu am frecventat cursurile si deci nu am cum sa figurez prezenta prin catalog,dar dansa incepe sa tipe ca pe ea nu o priveste asta si nici faptul ca nu am beneficiat de serviciile facultatii.
Intrebarea mea este...cum sa procedez?este corect sa platesc pentru un serviciu de care nu am beneficiat? este legal sa imi retina actele in original pana achit contravaloarea taxei?
Discuție Amenda la E.ON
Buna ziua!
O sa prezint mai pe scurt problema.
Cam prin februarie,am primit vizita unor angajati E.ON,care au afirmat ca tatal meu "fura" curent electric.Au facu domni toate verificarile si au spus ca nu esti nici o problema,pe langa asta au facut un proces verbal pe care tata nu l-a citit niciodata si nici nu i s-a cerut sa il semneze(nu asa ar trebui?).Din acea zi evident electricitatea a fost intrerupta....am tot asteptat cam doua saptamani in care am si sunat la E.ON sa intrebam daca s-a rezolvat ceva,ce trebuie facut.....Ma rog ideea e ca intr-o buna zi tata s-a saturat sa sune si sa intrebe si el fiind electrician s-a conectat singur la reteaua electrica.Acum abia in octombrie am primit un plic de la ei in care spun ca trebuie sa platim o amenda de 3200 de lei.
Cum ar trebui sa procedam?