avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Amenda la E.ON
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Amenda la E.ON

Buna ziua!
O sa prezint mai pe scurt problema.
Cam prin februarie,am primit vizita unor angajati E.ON,care au afirmat ca tatal meu "fura" curent electric.Au facu domni toate verificarile si au spus ca nu esti nici o problema,pe langa asta au facut un proces verbal pe care tata nu l-a citit niciodata si nici nu i s-a cerut sa il semneze(nu asa ar trebui?).Din acea zi evident electricitatea a fost intrerupta....am tot asteptat cam doua saptamani in care am si sunat la E.ON sa intrebam daca s-a rezolvat ceva,ce trebuie facut.....Ma rog ideea e ca intr-o buna zi tata s-a saturat sa sune si sa intrebe si el fiind electrician s-a conectat singur la reteaua electrica.Acum abia in octombrie am primit un plic de la ei in care spun ca trebuie sa platim o amenda de 3200 de lei.
Cum ar trebui sa procedam?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:10, 1 Noiembrie 2014
In conditiile in care asupra tatalui dvs plana suspiciunea savarsirii unei infractiuni,se impunea sa citeasca cu deosebita atentie procesul verbal intocmit de reprezentantii furnizorului de energie electrica
Avand in vedere ca tatal dvs a fost de fata la control si la incheierea procesului verbal,avea dreptul sa consemneze obiectiuni fata de constatarile angajatilor furnizorului de energie electrica
Daca apreciati util si necesar,analizati oportunitatea contestarii amenzii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt curent de pe proprietate privata gabrieltudor gabrieltudor Am cumparat o locuinta in luna iulie 2015. M-am mutat in locuinta pe 16.08.2015. In data de 20.09.2015 in urma efectuarii unor lucrari de drenaj am descoperit ... (vezi toată discuția)
Furt curent in bloc ? mihaiu mihaiu Buna ziua, se pare ca un locatar s-a legat direct de coloana de curent a scarii ( prin gaurirea din apartament a peretului comun cu nisa ). Ce modalitate ... (vezi toată discuția)
Trasnet cu daune. din vina cui? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Duminica 7 iulie dupa masa,in timpul unei furtuni sa produs o descarcare electrica(trasnet) in reteaua stradala de joasa tensiune,propagandu-se pe ... (vezi toată discuția)