se pare ca un locatar s-a legat direct de coloana de curent a scarii ( prin gaurirea din apartament a peretului comun cu nisa ). Ce modalitate legala de a efectua o verificare la el in apartament exista ? Daca se vad legaturi la coloana de curent care ar fi procedura de verificare ?
Eu am avut o situatie de genul acesta: omul a fost dovedit dupa ce si-a vandut apartamentul iar noul locatar, facand lucrari de reamenajare, a depistat acest lucru cu ajutorul mesterilor.
Contactati persoana autorizata care poate verifica instalatia electrica interioara si daca se confirma suspiciunea,sesizati oficial furnizorul de energie care va intocmi PV constatare si sanctionare
Contactati persoana autorizata care poate verifica instalatia electrica interioara si daca se confirma suspiciunea,sesizati oficial furnizorul de energie care va intocmi PV constatare si sanctionare
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Verificarea se poate face de catre furnizorul de energie electrica, punct.
Reclamati si o sa vedeti rezultatul.
Insa ce vreti dvs. sa demonstarti? Ca vecinul dvs. fura de la furnizor, da?
Vreau sa spun ca daca romanul s-a legat de coloana de curent din nisa, cam de aceeasi coloana de care este legat si apartamentul dvs., asta nu inseamna ca fura din "legatura" vreunui apartament. Nu are nicio legatura cu ceea ce se consuma pe casa scarii sau in fiecare apartamet. Vorbiti cu un electrician priceput ca sa va clarificati, dar daca "vi s-a pus pata", reclamatia o faceti la furnizorul de energie electrica.
Am mai auzit de astfel de furtisaguri.