mutumesc pentru raspuns.in legatura cu bani de concediu se calculeaza la salariu de incadrare sau media ultimelor trei luni care bineinteles ,ultimele trei salari au spruri si binusurii.multumesc
muiltumesc pentru raspuns.as mai avea o untrebare angajatorul este obligat sa achite dreprurile salariale pana la data incetari contractului individual de munca???acesta corespunde si cu data care este scrisa in contract ca data de salariu???multumesc
multumesc de raspuns in primul rand.eu vroiam mai mult sa stiu daca as putea sa imi iau din bani de incasari,chitantierul este la mine mai am bani in piata la clienti si sa cer sa imi faca dispozitie de plata azi mi-am inaintat demisia care intra in vigoare cu 1 11 2014 si pana in data aceasta ei as vrea sa imi recuperez bani inainte ca firma sa intre in insolventa mai am de recuperat "bani de concediu adica 42 de zile bani pe luna septembrie si octombrie si garanti in valuare de 1900 de lei,cum as putea sa ii recuperez???inca o mica intrebare la 31 10 in cazul in care primesc nota de lichidare angajatorul este obligat sa fie cu platile la zi adica bani de concediu restante financiare pe cele 2 luni si garanti presupund ca si eu mi-am indeplinit atributile de serviciu.
buna am o mare problema si nu stiu cum sa procedez un cazul de fata....lucrez la o firma de distributie de bunuri de larg consum,care pana in anul acesta la inceput m-a platit atat pe mine si colegi mei fara nici o problema.de la inceputul anului au inceput probleme cu bani de salari intarziati,la 10 octombrie anul curent firma pierde distributia la produsele din portofoliu(producator mondeliz international)am de luat bani de la ei pe salariu septembrie salariu octombrie find ultima luna in care neoficial mai avem de lucru. bani de concediu pe aproximativ 40 de zile(2 ani de munca fara concediu din 3)si garantiile retinute timp de36 de luni ,a 50 de lei garantia lunara.intrebarea este daca firma intra in insolventa sau faliment cum pot sa imi recuperez eu bani legal,sau daca este legal sa imi iau din incasari mai am ceva sold pe piata si sa predau chitantele si sa cer dispozitie de plata????
va rog sa ma ajutati in aceiasi situatie suntem aproximativ 60 de oameni
multumesc