foarte posibil sa ma fi pronuntat gresit,insa am facut-o doar ptr ca asa mia zis fosta sotie sa fac la un notar in romania.o procura cu renuntarea drepturilor parintesti.fosta sotie locuieste in italia cu cei doi copii pe care ai avem.cea mare a ajuns la virsta cind tre sa-si faca buletinul,si devine complicat.multi bani cheltuiti pe avioane in italia,romania si anglia.plus ca nu putem sa ne intilnim prea usor in romania din cauza serviciului.nu spuneam de renuntare a drepturilor mele,ci de o simplificare ptr fosta sotie sa nu mai depinda de orice,de semnatura mea..multumesc
deci daca ma pute-ti ajuta cu ceva informatii,va ramin recunoscator.doresc sa aflu de ce acte am nevoie si daca tre sa venim amindoi(fosti sot si sotie)in romania ptr acel act notarial care sincer nici nu stiu cum se numeste..va multumesc
salut..sunt divortat si am doi copii din fosta casatorie.eu sunt stabilit in anglia,iar copii mei sunt incredinta-ti mamei prin hotarire judecatoreasca.A-mi vizitez copii si trimit lunar o suma de bani.insa mai in orice chestie au nevoie de semnatura si acte notariale ptr iesiri si intrari in romania si italia,sau ptr vizita in londra,ori ptr inscrieri la liceu ori multe altele..fosta sotie mi-a propus sa fac un act notarial ptr renuntarea drepturilor parintesti..ce e in dezavantajul meu??in legatura cu dreptul meu asupra copiilor.sau cu vreo proprietate cumparata in timpul casniciei..pot sa anulez daca ceva merge rau si nu-mi mai da dreptu sa vizitez copii??sau cu toate ca trimit bani copiilor,poate sa ma dea in judecata cu cine stie ce motiv absurd?? multumesc anticipat...va tzuk