Mulțumesc!
Asta este problema,vecina mea îmi spune că trebuie să i las in fața porții "dreptul de 6 metri",ori eu îmi parchez mașina la poarta pe partea cu gardul din fata proprietății mele și îi mai rămâne de distanta de 2 m.
Și încă o întrebare: eu îmi pot muta poarta altfel de cum a fost inițial făcută de dezvoltător?
Buna ziua! Stau Intr -un cartier in care casele sunt situate pe partea stângă cum se intra in cartier, mai puțin ultima casa in care se termina drumul.toti avem cota 1/18 din 1209 mp,iar drumul este declarat drum acces( servitute de trecere).
Întrebarea mea este daca eu îmi pot parca mașina pe partea stângă , partea cu gardul in dreptul proprietății noastre practic.
Buna ziua!
Momentan sunt somera( beneficiez de o perioada de 9 luni -pana in luna iulie 2015) daca in aceasta perioada raman insarcinata pot beneficia de indemnizatie crestere copil? Ce perioada? Si care ar fi suma pe care as putea sa o primesc?si pot alege perioada de crestere copil de 2 ani,
Va multumesc foarte mult,
Buna ziua,
Sunt salariata din 02.10.2007, la actualul loc de munca sunt salariata din 09.05.2013 cu un salariu brut de 1000 ron.Incepand cu data de 01.10.2014 voi fi concediata prin art.65-desfiintarea postul.
Daca se poate vreau sa stiu si eu care va fi suma ajutorului de somaj si cat timp pot beneficia de el.
Multumesc foarte mult!