avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor somaj (2)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor somaj (2)

Buna ziua,
Sunt salariata din 02.10.2007, la actualul loc de munca sunt salariata din 09.05.2013 cu un salariu brut de 1000 ron.Incepand cu data de 01.10.2014 voi fi concediata prin art.65-desfiintarea postul.
Daca se poate vreau sa stiu si eu care va fi suma ajutorului de somaj si cat timp pot beneficia de el.
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: anabellaaa , utilizator 13:08, 21 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfarsitul concediului pentru cresterea copilului ecaterina23 ecaterina23 buna ziua.la sfarsitul lunii septembrie copilul implineste 2 ani si se termina concediul pentru cresterea copilului.as vrea sa stiu ce am de facut daca nu ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata flary23 flary23 buna ziua, am urmatorul caz, o persoana vine cu acordul partilor de la o alta societate, o angajez cu contract pe perioada nedeterminata si este data afara ... (vezi toată discuția)
Desfiintare loc de munca fara preaviz bibita92 bibita92 Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o informatie: am un caz de desfiintarea a locului de munca - se ofera un alt post salariatului in cauza si are ... (vezi toată discuția)