avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelavioleta

Activitate mihaelavioleta

Răspuns la discuția termen contestatie expirat
Vă mulțumesc mult! Pur și simplu nu am fost găsiți acasă, noi fiind plecați cam zi-lumină, iar la Poștă n-am ajuns. Nu am urmărit mereu cutia poștală, care este în exterior și în care au mai fost udate diferite facturi și avize poștale și,...aici e greșeala noastră, nu ne-am imaginat că poate atrage răspunderea solidară a administratorului unei firme care nu funcționează de 10 ani. Firma nu a avut activitate din 2004, nici datorii, toate declarațiile au fost depuse pe zero ( ca și bilanțurile ). Cu excepția, începând din mai 2009, a acelor în care am fost obligați să înscriem valoarea impozitului minim ( forfetar ) pentru cifra de afaceri 0! De aici provine datoria. Noi ne-am îndreptat demult spre alte activități, iar atunci, în 2009, nu am avut suma de 300 de lei pe care au cheltuit-o alți pentru a suspenda activitatea prin ONRC. Și nici nu ni s-a părut corect să împrumutăm.

Acum mă grăbesc, dar voi reveni. Mai spun că ANAF a declarat insolvabilitatea, lucru pe care, cică, trebuia să-l facem noi, adică să plătim niște sute de lei, din câte am auzit. Adică din 0 activitate, 0 lei încasați, să plătim sume de bani.

Vă mulțumesc încă o dată!
Răspuns la discuția termen contestatie expirat
Deși îmi pot imagina câteva motive, dincolo de cel concret al meu, ați putea să enumerați câteva exemple care ar conta? Vă mulțumesc!
Cum se pot contesta acte executorii emise de ANAF, dacă n-am luat cunoștință de ele decât foarte târziu? ANAF le consideră comunicate prin afișarea la avizierul instituției.