Buna ziua! Motive de repunere in termen ar fi destule: internarea inr-un spital; parasirea teritoriului Romaniei, reaua vointa a executorului fiscal care avea numarul de telefon al dumneavoastra insa nu a dorit sa va contacteze in vederea inmanarii somatiei(de obicei acestia stiu numarul de telefon al administratorului din baza de date a ANAF-ului) etc. Dar am si eu o nelamurire : ce i-a impiedicat sa va comunice actul asa cum prevede art 44 cod procedura fiscala?Nu mai aveti acelasi domiciliu sau sediul societatii a expirat sau a fost mutat? Ati pomenit de ceva concret cu privire la motivul dumneavoastra! Daca l-ati dezvalui poate v-am putea oferii eu cat si alti colegi din forum un sfat mai concret cu privire la o eventuala repunere in termen.
Vă mulțumesc mult! Pur și simplu nu am fost găsiți acasă, noi fiind plecați cam zi-lumină, iar la Poștă n-am ajuns. Nu am urmărit mereu cutia poștală, care este în exterior și în care au mai fost udate diferite facturi și avize poștale și,...aici e greșeala noastră, nu ne-am imaginat că poate atrage răspunderea solidară a administratorului unei firme care nu funcționează de 10 ani. Firma nu a avut activitate din 2004, nici datorii, toate declarațiile au fost depuse pe zero ( ca și bilanțurile ). Cu excepția, începând din mai 2009, a acelor în care am fost obligați să înscriem valoarea impozitului minim ( forfetar ) pentru cifra de afaceri 0! De aici provine datoria. Noi ne-am îndreptat demult spre alte activități, iar atunci, în 2009, nu am avut suma de 300 de lei pe care au cheltuit-o alți pentru a suspenda activitatea prin ONRC. Și nici nu ni s-a părut corect să împrumutăm.
Acum mă grăbesc, dar voi reveni. Mai spun că ANAF a declarat insolvabilitatea, lucru pe care, cică, trebuia să-l facem noi, adică să plătim niște sute de lei, din câte am auzit. Adică din 0 activitate, 0 lei încasați, să plătim sume de bani.
Vă mulțumesc încă o dată!