avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi ANAF

Buna seara,

va rog foarte mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Sunt administratorul unei societati comerciale din anul 2005, iar in anul 2009, deoarece societatea nu a functionat niciodata (declaratii depuse intodeauna pe 0) am suspendat activitatea pe o perioada de 3 ani la Camera de Comert.
In decembrie 2015 m-am prezentat la ANAF Rm. Valcea, iar acestia mi-au prezentat situatia reala reala a societatii printr-o "fisa sintetica" in care era specificat ca avem amenzi acumulate in valoare de 29000 lei (pentru perioada 2012÷2015), deoarece n-am depus la termen declaratile fiscale (conf art. 219 alin. 1 lit. a - Cod procedura fiscala). Nota: societatea nu a functionat intre 2012 si 2015.
Fata de cele mentionate, va rog sa ma ajutati cu informatii la cum pot sa solutionez aceasta situatie, deoarece toate amenzile emise de ANAF Rm. Valcea nu au fost inmanate catre noi niciodata, nici macar lasate in cutia postala de la sediul social. Doresc sa va mentionez ca la adresa de la sediul social al societatii, este casa de locuit a parintilor mei care sunt in permanenta acasa.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Finantele declara o societate inactiva georgetacrisu georgetacrisu buna! in cazul in care administratia financiara declara o societate inactiva-verifica la sediu si nu gaseste pe nimeni-societatea respectiva are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Obtinere nif- cod de identificare fiscala emanuel64 emanuel64 buna ziua ! am un prieten israelian care a cumparat in oct 2012 un apartament in bucuresti sect 1. i-a facut sotiei procura pentru a-l reprezenta eu fiind in ... (vezi toată discuția)
Platesc datoriile catre anaf si primesc amenda. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi si daca se poate sa-mi indicati si cateva texte din lege. Sunt proprietarul si administratorul ... (vezi toată discuția)