Eu sunt bolnav si sunt in faza a 4 a bolii ,iar cei de la Ing mi-au cerut si decizia in care scrie gradul de handicap. Eu vreau sa retrag banii deoarece nu mai pot contribui la plata in fiecare luna. Credeti ca eu mai apuc sa ies la pensie de batranete la boala pe care o am cand niciun doctor nu ma mai poate trata?
Buna ziua! Am facut un cont de pensie la Ing cand munceam (din 2008) iar acum sunt pensionat pe caz de boala cu grad de handicap 2, din an in an trebuie sa ma duc la comisie ptr revizuire. Am trimis cererea de retragere a sumei pe care o am la pensia privata dar mi s-a spus ca nu se aproba deoarece pe decizie trebuie sa scrie nerevizuibil iar asta nu e posibil deoarece fiecare om bolnav care iese la pensie inainte de varsta de pensionare trebuie sa se prezinte anual in fata comisiei indiferent de gradul de handicap( in plus eu mai sunt dependent de aparatul de oxigen si pastile, asta le-am spus si lor). Este normal sa nu mi se restituie suma de bani acumulata in cont ? (trebuie sa astept pana ies la pensie normal ca sa primesc pensia privata care nu e nici mare ?iar eu nu am decat 43 de ani) Ce pot face in aceasta privinta?