daca sunt la prima abatere scap de puscarie..?....sau ma aleg doar cu o amenda ..Aceasta este o ultima intrebare va multumesc ca mi-ati raspuns la toate acele intrebari
Domunele avocat lascoschi...cam la ce sa ma astept la acesta stiuatie...: primesc cumva o amenda sau ma astept la ceva mai rau decat atat...Daca asi primi amenda cam cat ar fi..?
Buna ziua!nAm sutras din magazin o perchie de blugi fara sa ii platesc,am vrut sa ies cu ei afar din magazin dar cand sa ies a sunat alarma de la poarta si ma oprit un agent de paza...dupa care m`a retinut si ma controlat si mi-a gasit acei blugi sustrasi...dupa ce i-au gasit a anutat patronul magazinului si acesta cand a aflat ce sa intplat a chemat organele de politie,am fost luat si dus intr-o sala sa astept sa vina acei agenti de politie dupa care au venit si m-au pus sa dau o declaratie....Am dat acea declaratie,mi-am recunoscut fapta....si am plati acei blugi sustrasi si este primul meu ascendent....cu dosar penal m-am ales .Ce va urma dupa acest dosar penal...o amenda sau puscarie..? Va Multumesc ca mi-ati raspun