avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate vince kovacs

Activitate vince kovacs

Am un testament facut si semnat la notar de matusa mea ca ma imputerniceste pe mine sa ma ocup de toate ce se iveste de morminarea ei !
Nu mai inteleg nimica ! nu stiu atunci ce spune legea
Eu asa stiam , adica asa am citit ca trebuie sa fii asigurat ca sa poti beneficia de ajutor de inmormintare
Doar atunci cu ce are legatura ?
Pina in Ianuarie anul viitor ara matusa asigurare la casa de sanatate platita doar ca nu lucreaza de mai multi ani, a decedat ieri din cauza cancer mamal metastaza , intrebarea mea este ca am dreptul la ajutor de deces ? daca nu era in cimpul munci de mai multi ani din cauza boalei doar ca asigurarea de sanatate eu am plotit in continuare numai contributie la fondul de pensii nu am platit !
Multumesc !
si daca nu va fi nici odata un termen proprizisa numai aminari fara a fi macar o dezbatere concreta... ca pina in prezent numai asta a fost...
multumesc pentru raspuns rapid, intrebarea mea este ca pina cind are dreptul aminarea pentru ca pina in prezent nu am avut nici o dezbatere propriuzisa in acest caz numai aminare si aminare dupa mine fara un motiv intemeiat inafara de greva judecatorilor... deja doi martori ai mei au decedat sint batrini si participanti in acest proces si bolnavi iar eu care sint reclamantul casuzei nu cred ca voi ajunge traind sfirsitul acestei aminari in sir...pentru ca sufar cu cancer si am avut aCV plus bola de inima si diabet ...
Am o itrebare, am achitat suma de cheltuieli de judecata pentru un proces de succesiune simpla si clara inca din martie , in ianuarie anul curent am depus dosarul pentru succesiune la judecatoria Carei din jud Bihor am avut pina in prezent trei termene ultimul pentru 20 septembrie anul curent iar acuma iar sa aminat deja a patra oara tot cu sase luni pentru 13 martie anul viitor invocind ca motiv greva judecatorilor...intrebarea mea este ca poate sa amine instanta asta pina la infinit procedura de succesiune de si plat de judecata in termen de zece zile trebuia sa platesc nu are obligatia de a termina procedura...nu se poate face reclamatie in scris impotriva judecatoriei carei sau judecatoria face ce vrea fara nici un control asupra lor...in felul acesta judecatoria ma jefuit de bani si nu face nimica pentru bani aceestia... multumesc....