avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate CRISTIANBOBO

Activitate CRISTIANBOBO

bun. atunci eu o sa fac o sesizare pentru fals in declaratii si a unei marturii mincinoase si atunci daca se va pierde dreptul de proprietate o sa solicite si eu acest drept. cred ca tre sa existe o lege care se fie corecta. din moment ce actualii posesori vor fi condamnati tocmai pentru faptul ca au dobandit un bun care nu le revenea in totalitate
si daca padurea dobandita in urma unei marturii mincinoase si a falsului in declaratii atunci nu e normal sa se piarda si dreptul de proprietate datorita faptului ca a fost dobandita in urma unor infractiuni?
si pana la urma cu falsul in declaratii, martorii micinosi, minciuna ca fiul unuia dintre unchi este frate cu tatal sau, toate astea nu pot fi trase la raspundere, in codul penal exista si astea ca infraciuni nu? daca totul e dobandit in urma unor martuii si martori mincinosi, fals in declaratii si ce o mai fi nu e normal sa se ia masuri la sesizari?
am inteles, problea este ca padurea a fost restituita in urma unui proces cu statul sau romsilva in care au fost adusi martori mincinosi spunand ca sunt singurii mostenitori si ca unul dintre copii unchilor s-a declarat ca fiind frate al acestora. mai exista vreo cale de atac in aceasta situatie?
buna ziua, ma intereseaza calea de urmat pentru a recopera o parte din padurea care a fost retrocedata unchilor mei, acestia nedecalarand faptul ca tatal meu ,care la momentul punerii in posesie era decedat, ar avea mostenitori. as dori sa stiu cui sa ma adresez pentru a putea incepe un proces sau o retrocedare in mod egal a padurii, pentru ca la momentul actual eu nu detin nici un metru patrat din aceasta