Buna zia,va rog sa-ma ajutati,daca vreau sa-ma angajezi in Ungaria si sa primesc cardul de ..... (TAJ), trebuie sa ma duc cu formularul E 104 de la Casa de Asigurări? Multumesc pentru ajutor.
Multumesc frumos,si nu trebuie nici Formular e101? pentru ca inainte am primit raspunsul asta:
<.Nu poate sa se angajeze. Pentru a se angaja cineva in strainatate trebuie sa duca acte de la casa judeteana de pensii. Acte care nu se elibereaza daca sunteti angajat in romania. Formular E101>
Dar este vorba de concediu fara plata .In timpul concediului fara plata nici angajatul nici angajatorul nu plateste nimic catre casa jud.de pensii. este vorba despre o conced.fara plata pe o perioada de un an. In cazul asta se elibereaza Formularul E101.?
Buna ziua,va rog sa-ma ajutati,am o intrebare: daca cineva este in concediu fara plata,in timpul concediului poate sa se angajeze in strainatate?Multumesc.
Multumesc frumos,am crezut ca puteti sa-ma ajutati cu un raspuns mai clar de studiat am studiat dar nu stiu cum interpreteaza domnii sau doamnele de la comisie.
Buna ziua ,va rog sa-ma ajutati in anul trecut am fost operata mi-a scos rinichiul drept ,de la primarie am primit o informatie ca pot sa ceri incadrarea mea in grad de handicap,am pus dosarul cu actele necesare si am primit raspuns ca -nu se incadreaza in grad de handicap cu motiv-nu se incadreaza in criteriile cf.Ordinul nr.762/31.08.2007 al mmfes si Ordinul nr.1992/19.11.2008 al MSP.
Intrebarea mea este:daca imi lipseste un organ uman(un rinichi) care a fost scos pentru ca a fost diagnostizat bolnav cu zona hemoragica,poate fi contestat certificatul de incadrare in grad de handicap? si daca da care este procedura.
Multumesc frumos pentru ajutor.