Buna ziua,va rog sa-ma ajutati,am o intrebare: daca cineva este in concediu fara plata,in timpul concediului poate sa se angajeze in strainatate?Multumesc.
Nu poate sa se angajeze. Pentru a se angaja cineva in strainatate trebuie sa duca acte de la casa judeteana de pensii. Acte care nu se elibereaza daca sunteti angajat in romania. Formular E101
Dar este vorba de concediu fara plata .In timpul concediului fara plata nici angajatul nici angajatorul nu plateste nimic catre casa jud.de pensii. este vorba despre o conced.fara plata pe o perioada de un an. In cazul asta se elibereaza Formularul E101.?
Multumesc frumos,si nu trebuie nici Formular e101? pentru ca inainte am primit raspunsul asta:
<.Nu poate sa se angajeze. Pentru a se angaja cineva in strainatate trebuie sa duca acte de la casa judeteana de pensii. Acte care nu se elibereaza daca sunteti angajat in romania. Formular E101>
Formular e101
garyde
daca sunt persoana fizica cum potsa scot formularul e101 imi trebuie sa imi pot face angajarea in germaniasi nu stiu cum sa procedez. (vezi toată discuția)