avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formular e101
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formular e101

daca sunt persoana fizica cum potsa scot formularul e101 imi trebuie sa imi pot face angajarea in germaniasi nu stiu cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 17 Februarie 2013
Buna dimineata .
Ati incercat pe portalul WWW.MINANTE.RO ?
Marius Bote .
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Marius Bote, Practician in insolventa
Formularul respectiv se foloseste numai in cazul detasarii ... sunteti PFA ?

Formularul E101 "Atestat cu privire la legislatia aplicabila", in prezent, este inlocuit de formularul A1
nu sunt pfa sunt un simplu cetatean si imi trebuie acest formular e 101 cand ajung in germania pentru angajare ..imi puteti spune cum sa procedez? va multumesc
Buna ziua.
Asa cum v-am spus si mai sus,cautati acest formular pe portalul www.mfinante.ro,sau cautati-l la Administratia financiara sau DIRECTIA FINANTELOR PUBLICE de care apartineti.
Acolo gasiti orice formular fiscal potrivit .
Marius Bote .
Minsiterul de Finante nu are nicio legatura cu acest formular . il trimiteti degeaba ... eliberarea formularul A1 intra in competenta C.N.P.P. - Casa Naţională de Pensii Publice .

Formularul A1 se foloseste in cazul detasarii muncitorilor in alt stat membru UE .. nu este solicitat formularul pentru persoanele fizice care doresc sa se angajeze in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul e 101 BogdanCiociltea BogdanCiociltea Buna ziua, Am si eu o mica intrebare la Dumneavoastra. Lucrez la o firma din Germania, iar aceasta firma doreste o extindere in Romania si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)
Delegare, detasare sau alta varianta pt munca in strainatate? lavi66 lavi66 Sunt reprezentantul unei firme de recrutare, plasare forta de munca (acreditata si pt strainatate). Am primit o solicitare pentru a trimite 2 muncitori sa ... (vezi toată discuția)