avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate jack_alx

Activitate jack_alx

Răspuns la discuția Amnistia fiscala mame
Pai era sau nu era asta am dezbatut pe acest subiect...statul a decis ca eu am gresit daca este sau nu asa cine stie...cu judecata nu aveam sanse ca a trecut termenul legal de a depune intampinare in instanta sanse cam slabe cu toate ca am facut demersuri dar am renuntat vazand ca astia au parghiile legilor interpretabile de partea lor...
am platit din pacate nu am avut de ales...pacat ca banii mei se duc pe campania electorala a hotilor asta e...
Multumesc inca odata
Incerc sa ma agat de orice pt. a nu fi pusa poprire pe salariui si am vazut intr-un articol faptul ca
Există însă şi venituri pe care nici banca, nici Fiscul nu le poate cere în contul datoriei, oricât ar vrea. Alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele şi alte indemnizaţii cu destinaţie specială stabilite potrivit legii nu pot fi urmărite pentru nici un fel de datorie.
Datoria de 2400 de lei reprezinta defapt indemnizatia de cc pe care o cer inapoi...

Mai mult: [ link extern ]
Multumesc pt. raspunsurile ferme pe care le dati
Vreau sa va mai intreb daca decizia de impunere a debitului din 12.06.2014, s-a facut contestatie unde era consemnat ca in termen de 30 de zile de la comunicarea solutionarii contestatieie se putea face plangere la Tribunal in contecios adm. daca am depasit acest termen este tardiv de a mai deschide proces conteaza mult acel termen? de 30 de zile sau se poate depune si dupa 1 an de zile?
Parlamentul a aprobat miercuri si legea amnistiei fiscale, prin care peste 4 milioane de romani scapa de urmarirea Fiscului, intram si noi in aceasta categorie?
Azi mi-a venit de la ANAF comunicare ca mi se face popriere pe salariu m-au anuntat si de la serviciu despre acest lucru si vreau sa deschid proces civil sa ii dau in judecata, acest lucru va duce la suspendarea deciziei de impunere pana la solutionarea litigiului?
Noutate!
Daca veniturile realizate nu sunt in fiecare zi nu ar fi normal sa se impute banii doar pe zilele in care s-a efectuat efectiv venit? ei le iau lunare chiar daca de ex. ai facut o asigurare intr-o zi din luna sa nu se retina 600 de lei toata indemnizatia ci partea din aceea zi doar.
Premierul Victor Ponta trimite "mica amnistie fiscală" la Parlament

[ link extern ]
Suntem si noi vizati?
Am depus o cerere de desfiintare a deciziei privind debitul impus la AJIPS dar dupa cum ma asteptam nu ma incadrez imi dau raspuns ca nu am declarat anumite informatii...deci legea amnistiei...e varza doar praf in ochi de campanie electorala...numa DNA-ul ne salveaza de acesti hoti care au furat tara de la revolutie incoace, au taiat salarii sa le fie lor bine, acuma ne jupuiesc tot sa le fie lor bine fara sa stim acesti bani se duc in buzunarele parlamentarilor deputatilor si hotilor care ne conduc...
Incerc pe aceasta cale sa gasesc persoane competente, avocati juristi, care cauta se implica si vor sa demonstreze adevarul sper sa gasesc ceea ce caut...daca nu pana la urma ma voi reprezenta singur si voi da acest stat in judecata iar erorile pe care le-au comis mai sper ca cineva va face dreptate si chiar acest text de lege va fi revizuit daca este cazul ca pana la urma orice se poate ne-am saturat de hotie...unde esti tu tepes doamne ca punanad mana pe ei sa-i imparti in doua cete in smintiti si in misei...
Multumesc orcicum celor care dau raspunsuri prompte si care se implica in acest caz