avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate Paul73

Activitate Paul73

plingerea penala unde sa o fac?nu imi trebuie avocat/la judecatoria de care apartin?abandon a fost din momentul in care a itentat divort,pt ca nu a stat sa vina instiintarea(citatia) acasa ea a plecat de acasa...mentionez ca era casa parintilor ei....am gresit la tribunal pt ca sa nu mai chinui copii,am preferat sa spun ca a fost culpa comuna,gindinduma si indrumat de av ca ma va ajuta la educatia lor,dar mam inselat,si acum vreau sa fac lucrul asta dar mai pot?va multumesc
cum sa o pun in aplicare/trebuie sa ma adresez unui executor judecatoresc?cit mar costa?va multumesc
Răspuns la discuția Pensie alimentara
la 31 01 2014 sal minim era 840 ron,iar pensia era de 149 de ron,iar de la 1.07.2014 sa marit sal la 900 de ron,deci si pensia a crescut cu citiva lei cred ca e exact de 154 de ron
am cistigat in instanta,copii,si tribualul a obligato la plata pensiei alimentare calculata la minimul pe economie,cu toate ca avea servici,sa prezentat si a spus ca nu are,de un an de zile nu a platit nimic si nici nu a contribuit,cu nimic in plus la educatia copiilor cu toate ca a fost obligata sa contribue si sa vegheze la educatia copilor,am doi baieti de 16 si 14 ani jumate,copii de media 9 la liceul,nu am bani pt judecata pt ca mai bine platesc meditatiile la copii.va multumesc