avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa fac pe cineva sa isi aduca aminte de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa fac pe cineva sa isi aduca aminte de datoria de parinte?mai exact sa plateasca pensia alimentara?

am cistigat in instanta,copii,si tribualul a obligato la plata pensiei alimentare calculata la minimul pe economie,cu toate ca avea servici,sa prezentat si a spus ca nu are,de un an de zile nu a platit nimic si nici nu a contribuit,cu nimic in plus la educatia copiilor cu toate ca a fost obligata sa contribue si sa vegheze la educatia copilor,am doi baieti de 16 si 14 ani jumate,copii de media 9 la liceul,nu am bani pt judecata pt ca mai bine platesc meditatiile la copii.va multumesc
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:06, 28 Octombrie 2014
Puneți în executare hotărârea prin care a fost obligată la plata pensiei de întreținere.
Ii puteti face si plangere penala pt abandon de familie.
cum sa o pun in aplicare/trebuie sa ma adresez unui executor judecatoresc?cit mar costa?va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
plingerea penala unde sa o fac?nu imi trebuie avocat/la judecatoria de care apartin?abandon a fost din momentul in care a itentat divort,pt ca nu a stat sa vina instiintarea(citatia) acasa ea a plecat de acasa...mentionez ca era casa parintilor ei....am gresit la tribunal pt ca sa nu mai chinui copii,am preferat sa spun ca a fost culpa comuna,gindinduma si indrumat de av ca ma va ajuta la educatia lor,dar mam inselat,si acum vreau sa fac lucrul asta dar mai pot?va multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa divort pentru datorii comune paul1973 paul1973 cum pot face pe cineva sa isi aduca aminte de datoriile comune?mai concret am luat un credit de nevoi personale pe numele meu,prin 2006,mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare AnaKarina AnaKarina Buna ziua.am si eu o intrebare.am divortat de cateva luni iar fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara pentru cei doi copii minori in valoare de 266 ... (vezi toată discuția)