Buna ziua am si eu o problema....in urma cu 2 ani de zile am luat o masina de la un prieten i-am platit toata suma masinii dar nu am facut act de vanzare cumparare iar eu locuiesc si in prezent in strainatate el a fost si a facut o procura pe 3 ani de zile prin care imi acorda dreptul de utilizare a masinii si de a semna in locul lui pentru revizie si etc...atat....am folosit-o timp de 1 an pe urma am dus-o inapoi in tara ....am lasat-o in fata blocului...pe urma m-a sunat sora mea ca ar fi interesata sa o ia ea si sa faca actele direct cu proprietarul...dar sora mea urma sa dea de carnet intre timp a avut un dobitoc de prieten si a luat-o si el in folosinta ....sora mea mi-a dat jumatate de bani el nu a dat nimic s-au despartit si masina a ramas la el...el am inteles ca a vandut-o sau ca a facut schimb de masini cu altcineva...( initial prietenul surorii mele a vrut sa faca actele cu proprietarul ...prima oara au fost de acord pe urma prietenul nu a mai vrut sa faca niciun act deoarece taxa de inmatriculare costa prea mult si prefera sa o foloseasca asa) acuma....proprietarului ii vin amenzi acasa si nu poate sa o dea furata cica din cauza procurii mele...dar m-am interesat si eu nu am ce sa fac si el vrea sa ma dea pe mine in judecata dar atata timp cat masina nu a mai fost in folosinta mea si el a fost instiintat la momentul respectiv de situatia masinii si nu s-au inteles de ce trebuie sa fiu eu tras la raspundere?cum poate rezolva problema cum poate iradia masina?proprietarul nemaiavand nici cartea masinii?masina e la a treia mana deja ...am gasit-o am sunat si eu si proprietarul dar a zis k el nu plateste nicio amenda sau impozit si ca nu il intereseaza....cum pot sa procedez eu in acasta situatie?