avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Activitate nikolika

Activitate nikolika

Răspuns la discuția Somaj
Mulumesc din suflet pentru raspunsuri si ajutor, o zi frumoasa!!!
Discuție Somaj
As dori sa stiu daca expira contractul de munca pe 1 noiembrie 2014 in cate zile se poate depune dosarul de somaj? Persoana respectiva ar fi vrut luni pe 3 noiembrie sa mearga la agentia de somaj cu dosarul insa eliberarea adeverintei de la circa financiara dureaza o saptamana adica pe 6 noiembrie ar fi gata, se poate merge si pe 6 noiembrie cu dosarul?Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti si ce acte trebuie pentru dosarul de somaj?Va multumesc din suflet, o zi buna!!!
Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, am si eu o nelamurire nu mai stiu pe cine sa intreb ca sa rezolv cat mai urgent.O prietena de-a mea a lucrat pe o perioada determinata de 1 an la o firma careia ii expira contractul de munca acum pe 1 noiembrie 2014, ea este insarcinata in 6 luni cu gemeni.Angajatorul nu ii mai poate da continuitate pentru ca nu are studii in domeniu, este necalificata iar postul trebuie scos la concurs. Au sfatuit-o sa mearga sa isi depuna dosar pentru somaj ca sa poate beneficia de concedii si de indemnizatie, dumneavoastra aveti alte solutii pentru a nu pierde indemnizatia copiilor si concediile? Va multumesc mult, o zi buna!