buna ziua! mi-am dat demisia in urma cu 10 zile, vreau sa stiu daca in momentul cand plec ar trebuii ca firma sa imi dea drepturile salariale din urma( am de luat salariul pe trei luni - decembrie, ianuarie, februarie).
buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns. parintii mamei mele au murit. La domiciliul acestora nu mai locuieste nimeni deocamdata, mama a dus la primarie copii de pe certificatele de deces si declaratii pe propria raspundere de la vecini (parintii locuiau la tara) cum ca la acea adresa nu mai locuieste nimeni, si nici dupa 2 ani nu au rezolvat cu sistarea platii taxei de habitat. Ii vine restanta din urma, nici impozitul nu il poate platii pe anul in curs, o someaza sa plateasca intai taxa de habitat. Va rog sa ma indrumati unde se mai poate adresa mama pentru sistarea platii.( ca doar mortii nu fac gunoi). cu stima. multumesc anticipat.
va multumesc frumos pentru raspuns. firma spune ca nu poate face calculul pe 6 luni deoarece eu am trei luni lucrate la aceasta firma. stiti cum se face calculul indemnizatiei in acest caz.
cu stima.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
am avut un accident in urma caruia am primit concediu medical.
de la serviciu imi spune ca este posibil sa nu primesc indemnizatie.
nu am avut concediu medical niciodata in 21 ani de vechime adunati.
problema este ca pana anul trecut in ianuarie 2013 am fost in somaj. in februarie m-am angajat pana in februarie 2014, din februarie pana pe 29.06.2014 nu am avut serviciu. de pe data de 30.06.2014 m-am angajat, in 29.09.2014 s-a intamplat accidentul si sunt in imposibilitate de munca o perioada. pot primi indemnizatie?
va multumesc anticipat.