Bună seara .
In luna ianuarie pe data de 20 am plătit un avans pt.mobila la comanda .mai exact 11000 lei reprezentând 50 % din total.
Pe contract precizează 45 zile (nu se specifica dacă sunt lucrătoare sau când anume începe. numaratoarea).
Am.tot sunat pentru informații și m-au tot plimbat de la.o persoana la alta.
În luna aprilie pe 7 mai. Exact au reușit la insistentele mele sa ajungă cu ceva mobila .au veni trei zile la rand .muncind max trei ./patru ore pe zi .am.mai achitat 5000 lei .rest rămas 5600 lei.
Mobila nu este gata .nu este complecta dar se dorește achitarea mobilei ..
Când am.intrebat când este gata am primit ca răspuns ca nu se știe. O data fixa
Ok atunci am spus ca mai achit 2500 lei și restul când este gata .patronul a început sa ma amenințe că-mi rupe picioarele ca ma bate .ma înjurat .ma amenințat ca vine el personal.si ia mobila din casa .
Ce.anume ma.sfatuiti sa fac .sa merg în instanta ?
Am vrut sa ma duc la Politie sa depun plângere
Le-am comunicat ca mobila.nu este ok este foarte prost montata și lucrata. .răspunsul.lor a fost ca cel care a montat mobila nu mai lucrează pt firma lor
Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta cu inchiderea unui bar care imi face probleme de 3 ani de zile,mai exact in fiecare joi,vineri ,sanbata are muzica foarte tare data si nu :((
pot dormi noaptea.,de asemedea precizez ca acest bar se afla la subsolul casei unde locuiesc si s-a facut fara acordul meu.