avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Activitate ionescumagda

Activitate ionescumagda

pot cere indreptre de eroare materialadaca hotararea e din 2005 si nu am stiut de aceasta greseala
buna seara revin cu mai multe informatii asa cum am spus in proces si in prima propunere de lotizare dincei 11445mp primul mostenitor primeste1533mp in intravilan si 2318mp in extravilan al doi lea primeste1837 mp in intravilan si 1081mp in extravilan iar al treilea 1156 mp intravilan si 3520mp in extravilan in a 2a propunere de lotizare raman doar doi cu teren al trei lea primeste sulta aici apare problema schita arata ca noi lotul 2 primim 2370 mp in intravilan si 4484 in extravilan cu sulta la lotul 3 iar lotul 1 terenul ramas asa suntem pusi in posesie si astazi doar ce expertul atrecut ca suprafete in cifre si litere la lotul10 suprfata lot1+lot 3 intravilan 1533+1156=2689.I
in acest proces au fost doua expertize topo, in prima aveau cota parte din acest teren cei trei mostenitori iar in cea de a doua au ramas cu teren doar doi cal de al treilea a primit sulta de la ceilalt doi .Hotararea a fost pusa in executare imediat in 2005si am fost pusi in posesie pe baza schitei topo din dosar.dupa atitia ani aflam ca suprafetele scrise in hotarare nu corespund cu schita ,unul are teren mai putin decit are in hotarire iar celalalt are in hotarire mai mult teren in posesie si in hotarare mai putin ,Amble parti am platit sulta .se poate cere indreptarea erorii materiale?
schita a fost facuta de expert topo numit de instanta

chiar daca hotararea e din 2005

suprafata de teren din schita nu corespunde cu suprafata declarata ce se poate face in acest moment