avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca 2005 gresita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca 2005 gresita

suprafata de teren din schita nu corespunde cu suprafata declarata ce se poate face in acest moment
Cel mai recent răspuns: ionescumagda , utilizator 20:46, 10 Noiembrie 2014
cerere de indreptare eroare materiala
Suprafața declarată de cine? Schița a fost depusă la dosarul cauzei pe parcursul procesului?
schita a fost facuta de expert topo numit de instanta

chiar daca hotararea e din 2005

Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Vă rog să răspundeți la întrebări. Cine a declarat suprafața, așa cum scrieți în primul mesaj? Ce suprafață este în dispozitivul hotărârii și ce a decis instanța cu privire la expertiza efectuată în cauză? Dați mai multe amănunte.
in acest proces au fost doua expertize topo, in prima aveau cota parte din acest teren cei trei mostenitori iar in cea de a doua au ramas cu teren doar doi cal de al treilea a primit sulta de la ceilalt doi .Hotararea a fost pusa in executare imediat in 2005si am fost pusi in posesie pe baza schitei topo din dosar.dupa atitia ani aflam ca suprafetele scrise in hotarare nu corespund cu schita ,unul are teren mai putin decit are in hotarire iar celalalt are in hotarire mai mult teren in posesie si in hotarare mai putin ,Amble parti am platit sulta .se poate cere indreptarea erorii materiale?
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
ionescumagda, utilizator

Alte discuții în legătură

Tranzactie partaj succesoral gabriela_1986 gabriela_1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: 3 mostenitori hotarasc in fata instantei sa faca o tranzactie cu privire la terenul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)