bune seara,as vrea sa va povestesc despre situatia in care se afla fratele meu si poate ma ajutati cu niste sfaturi.Deci fratele meu este casatorit de 20 de ani (de fapt a fost,ca a divortat luna trecuta) . Au divortat la mediator pt ca nu au copii si a mers simplu ,dar problema e partajul un apartament cu o camera care fosta mea cumnata pretinde ca e a ei. In urma cu vreo 15 ani mama cumnatei mele le-a dat o suma de bani dupa vanzarea locuintei acesteia in valoare de 62.5 mil lei- 7000 euro la acea vreme din care au achizitionat o garsoniera mica . Dupa 5 ani au hotarat sa se mute intr-o locuinta mai mare asa ca au facut un credit la banca in valoare de 12000 euro pe numele fratelui meu si au cumparat un apartament cu o camera pe care s-a facut ipoteca. Ei,acum problema e ca ea a parasit domiciliul cand au divortat si acum il ameninta pe fratele meu sa iasa din locuinta ca e a ei si el nu are nici un drept acolo desi mai au de platit acel credit ipotecar inca vreo 8 ani ,vine aproape zilnic la domiciliu si intra in casa desi nu mai locuieste acolo declarand la mediator ca a parasit domiciliul ,sau face scandal,ultima data ia luat toate cheile de la usa si ceva documente din posta (inca nu stim exact ce pina nu merge sa verifice) si la amenintat ca pina luni adica maine sa iasa din locuinta ca ea a vorbit cu un executor si vine sa pune sechestru pe casa.Fratele meu i-a spus ca iese din locuinta doar dupa ce plateste creditul sau il transfera pe numele ei ,dar nu vrea asa ;vrea sa stea ea acolo si fratele meu sa plateasca in continuare rata ca ea nu isi permite.E posibil asa ceva din moment ce el e proprietar si creditul la banca pt cumpararea locuintei e pe numele lui?Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri ,sfaturi orice ca fratele meu a ajuns in pragul disperarii si nu stiu cat mai poate suporta pina cedeaza.Va multumesc anticipat si astept raspusurile voastre.