cum pot să o rprezint pe fica mea cu dreturi depline drept de semnătură ,dreptul de a semna și încasa pensia alimentară,alocatia,având un copil de 15 ani elev la un liceu de muzică fiind posesorul unei burse pentru care să semnez diferite acte,un contract de sponsorizare.Mentionez că copilul este încredințat prin hotarâre judecătorească definitivă dor ei ea fiind în străinătate.
]n luna august 2014 am fost nevoit sa inchei un nou contract de furnizare servicii tv +internet dupa ce firma cyti net botosani a fuzionat cu rds-rcs.Eu am optat pentru serviciu de tv digi net plus cu pachetul de look tv si look plus ]n valoare de 36,9 roni si internet de 100 mega de 29 roni plus un pachet de filme obligat pentru look tv si un risaver;i doua camuri.Pe 23-24 august am fost sunat de agentul cu care am semnat contractul sa ma prezint din nou sa semnez un nou contract deoarece sa stabilit grila de programe .Mentionez ca nu am primit nici o copie de pe contract agentul motivind ca vine echipa tehnica pentru a instala internetul si tv dar nu au venit nici pina acum trecind3 luni.Ce e mai grav mau pus sa platesc si tv analogic de la rds-rcs plus si de la citynet programul pe care lam cerut,platesc 29 de roni in plus pentru un program pe care eu nu llam cerut.Am facut numeroase reclamatii dar nu am primit nici un raspuns primind facturi in continu.Va rog daca se poate sa-mi dati un sfat ce pot sa fac,m-am adresat pe plan local dar degeaba,eu sunt un om operat de 3 ori pe cord si agenti firmei rds-rcs au vorbit foarte urit facind un atac de panica fiind nevoit sa apelez din nou la medici Va multumesc si astept un raspuns.