avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procură reprezentare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procură reprezentare minor

cum pot să o rprezint pe fica mea cu dreturi depline drept de semnătură ,dreptul de a semna și încasa pensia alimentară,alocatia,având un copil de 15 ani elev la un liceu de muzică fiind posesorul unei burse pentru care să semnez diferite acte,un contract de sponsorizare.Mentionez că copilul este încredințat prin hotarâre judecătorească definitivă dor ei ea fiind în străinătate.
Cel mai recent răspuns: sanducretu , utilizator 19:39, 1 Noiembrie 2015
Printr o procura autentica din partea reprezentantului legal al minorului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi trebuie procura pt a scoate copilul din tara? Mihaela.Miki Mihaela.Miki Ma numesc Mihaela si sunt divortata de 3 ani.Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie prin hotarare judecatoreasca irevocabila si ... (vezi toată discuția)
Intrebare ? Ramona 2010 Ramona 2010 ce trebuie sa fac sa obtin incredintarea copilului (de 4 ani )? mentionez ca nu am fost casatorita cu tatal copilului,(dar poarta numele lui) si vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Plecarea cu minorul in italia motoc18 motoc18 nu sunt casatorita dar am un copil minor care poarta numele tatalui este trecut in pasaportul meu,pot pleca in italia? (vezi toată discuția)