monrodica
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc mult celor care au raspuns.
Refuz insa sa cred ca nu se poate face nimic (fara a vrea sa supar pe cei care au acordat timp mesajului meu si au raspuns) . Trebuie sa existe o solutie, o posibilitate legala atata timp cat vorbim de INFORMATII INVECHITE CARE NU MAI AU NICIO RELEVANTA.De ex.pe sit-ul:www.spete.info,in acest sens exista urmatoarea specificare " Ptr.retragerea unui dosar din baza de date, folositi link-ul " Sterge"din cadrul paginii dosarului".
Prietenul la care fac vorbire are un nume foarte identificabil.Asadar nu-l cheama Ionescu, Popescu, Stoica etc.si are un nume extrem de rar si cu impact.Practic o data auzit e aproape imposibil sa nu-l "memorezi mental".
De fel, nu cred in " nu se poate" asa incat indrznesc sa mai astept raspunsuri in speranta unia favorabil si desigur in paralel ma mai interesez si la alte surse de informare.
Sa auzim numai de bine..:)
Bine v-am gasit.Va rog sa ma ajutati.Prietenul meu a suferit in urma cu peste10 ani o condamnare penala.Intre timp si-a facut prin instanta Reabilitarea asa incat in prezent are un cazier "curat".Este complet integrat in societate, are un loc de munca stabil si o pozitie respectabila.
Intrebarea mea la dvs.este: Cum poate STERGE din Portalul Instantelor de Judecata a Ministerului Justitiei cat si din Google( aici am vazut ca exista un formular tip) aceste dosare- cel in care a fost condamnat, apoi cel in care a cerut intreruperea executarii pedepsei si-n final cel prin care i s-a admis cererea de Reabilitare.Va dati seama ca sunt informatii de natura sensibila care-i afecteaza imaginea si-n egala masura dreptul fundamental la viata privata si dreptul la protectia datelor cu caracter personal.
Este perfect de acord ca a gresit in tinerete dar pentru aceasta greseala a platit asa cum insusi instanta a apreciat admitandu-i cererea de Reabilitare.
Va multumesc respectuos anticipat pentru timpul acordat, indrumare si promptitudine.