ideea e ca sub o forma sau alta daca vreau, pot sa ma bransez cu acordul dat sau fara acordul celor deja racordati la reteaua de gaze atat timp cat platesc despagubirile ce revin proprietarilor sau proprietarului retelei bineinteles cota parte.
vreau sa va spun ca sunt dispus despagubesc fara probleme proprietarul sau proprietarii coloanei de gaze insa va intrebam care cadrul juridic prin care pot actiona in instanta la nevoie persoanele care nu vor voii sa-mi dea acordul.
In fond si la urma daca nu pot initia alta retea fiind deja una existenta cred ca pot fi obligati in instanta sa-mi dea acordul. legea sau hotararea care reglementeaza, asta m-ar interesa!
in urma demersurilor facute de mine in vederea separarii de instalatia de gaze naturale conuma blocului, am intalnit persoane de pe scara care nu mi-au oferit acordul pentru bransare la reteaua paralela de gaze naturale.
In acest caz ce se poate face? mentionez ca stau la parter si instalatia de gaze comuna a blocului.
Ma pot bransa facand separatie de gaze la reteaua comuna?
Ce cai legale sunt pentru a ma putea bransa la reteaua de gaze?
Persoana nu doreste nici despagubiri, motivul negatiei fiind niste litigii mai vechi.
Ce optiuni am!