avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate Lacra1

Activitate Lacra1

se ia in calcul faptul ca el nu a contribuit la cresterea copilului din luna ianuarie, de cand a parasit domiciliul? sau ca nu a platiti pana cum nimic (asa cum este stipult in contract)? sau de cand se pronunta instanta el trebuie sa plateasca retroactiv (din Ianuarie sau din Mai)?
am semnat impreuna acordul de mediere, a fost de acord sa plateasca pensia , doar ca nu s-a tinut de cuvant. eu am fost si am depus dosarul in instanta iar el nu s-a prezentat la prima infatisare. la mediator totul a decurs normal de ambele parti. inteleg ca daca nu s-a prezentat la prima infatisare, acordul de mediere nu mai este valabil? divorul se ia ca atare fara a se tine cond de contractul de mediere semnat de amandoi?
buna seara. va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul divortului prin mediere vis-a-vis de pensia alimentara a copilului. am semnat impreuna cu sotul meu (in Aprilie 2014) un contract de mediere legat de divort si pensie alimentara.avem un baietel de 2 ani care a ramas in intretinerea mea. acum dosarul se afla la buftea deoarece sotul nu s-a prezentat la prima infatisare. in contractul de mediere este stipulat ca sotul sa imi plateasca o pensie alimentara de 300 ron incepand cu luna Mai. el a parasit domiciliul din Ianuarie. pana acum nu am primit nici un ban de la el. mentionez ca divortul nu a fost finalizat la tribunal inca. el este obligat sa imi plateasca pe baza contractului de mediere sau pana nu se pronunta in instanta divortul nu este obligat la plata.