avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate pmarin20

Activitate pmarin20

Buna ziua,

As avea intrebarea ce taxe notariale se platesc si care este valoare in lei ( sau modul de calcul) pentru deschiderea succesiunii si daca se poate imputernicii o persoana pentru a fi prezenta la deshiderea succesiunii.

Multumesc.
Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati referitor la urmatoarea situatie:

Contract de vanzare cumparare apartament prin SERGOS RA Botosani in anul 1992. Pe acesta figureaza 2 nume : numele mamei mele si numele sotului de al doilea. Numele sotului este gresit plus ca lipseste seria de buletin a acestuia de pe contract; seria de buletin a mamei mele este trecut dar a lui Nu. Ce doresc sa stiu este cum se i-a in considerare la succesiune, mama mea fiind decedata cat de corect este intocmit acest contract de vanzare cumparare.

Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenitori
Ok, am inteles doar ca acolo este un caz de divort caz care nu se aplica la noi.
Discuție Mostenitori
Buna ziua,
Pentru a-mi putea oferi un raspuns trebuie sa prezint faptele. Tatal meu a decedat in anul 1987, la acea data eram minor 13 ani si fratele meu avea 21 de ani. In anul 1989 mama se recasatoreste iar noul sot vine sa locuiasca in apartamentul tatalui meu .Apartamentul a fost dat de catre intreprinderea unde lucra tata meu iar in anul 1992 mama si cu sotul de al doilea cumpara apartamentul de la Spatiul Locativ si se trec pe contractul de vanzare cumparare amandoi.In acest moment mama este decedata si ea si atat eu cat si fratele meu nu ne stim drepturile care ne revin atat dupa mama cat si dupa tata.Sotul al doilea a mamei are 2 copii din alta casatorie iar in urma casatoriei lor nu a mai rezultat nici un copil.Atat eu cat si fratele meu nu ne stim drepturile care ne revin dupa tatal nostru si dupa mama noastra si ce drepturi are sotul supravietuitor si copii acestuia.Multumim!