avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire contract de vanzare- cumparare/succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire contract de vanzare- cumparare/succesiune

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati referitor la urmatoarea situatie:

Contract de vanzare cumparare apartament prin SERGOS RA Botosani in anul 1992. Pe acesta figureaza 2 nume : numele mamei mele si numele sotului de al doilea. Numele sotului este gresit plus ca lipseste seria de buletin a acestuia de pe contract; seria de buletin a mamei mele este trecut dar a lui Nu. Ce doresc sa stiu este cum se i-a in considerare la succesiune, mama mea fiind decedata cat de corect este intocmit acest contract de vanzare cumparare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 17:10, 20 Noiembrie 2014
Chiar daca nu are trecuta seria de buletin sotul mamei , dar este trecut pe contract, este proprietar pe cota de 1/2 din acel imobil. Dumneavoastra si eventual fratii/suroruile dvs. dezbateti succesiunea doar pe cota de 1/2 a mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune dupa 10 ani de la decesul mamei Elena 47 Elena 47 buna ziua , fiti asa amabili si ajutati-ma cu un raspuns . mama decedata in 2006 , tatal decedat in 2015. Am un titlu de proprietate asupra bunurilor detinute ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!tata ... Kertesz Anna Kertesz Anna Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!Tata a decedat de 17 ani am ramas trei frati ,mama s a recasatorit iar acum 12 ani a decedat a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giulyelena giulyelena exista un TP pe numele a doi mostenitori,unul dintre ei este mama mea care intre timp a decedat.si un frate vitreg.De pe urma bunicilor nu s-a facut niciodata ... (vezi toată discuția)