avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire contract de vanzare- cumparare/succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire contract de vanzare- cumparare/succesiune

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati referitor la urmatoarea situatie:

Contract de vanzare cumparare apartament prin SERGOS RA Botosani in anul 1992. Pe acesta figureaza 2 nume : numele mamei mele si numele sotului de al doilea. Numele sotului este gresit plus ca lipseste seria de buletin a acestuia de pe contract; seria de buletin a mamei mele este trecut dar a lui Nu. Ce doresc sa stiu este cum se i-a in considerare la succesiune, mama mea fiind decedata cat de corect este intocmit acest contract de vanzare cumparare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 17:10, 20 Noiembrie 2014
Chiar daca nu are trecuta seria de buletin sotul mamei , dar este trecut pe contract, este proprietar pe cota de 1/2 din acel imobil. Dumneavoastra si eventual fratii/suroruile dvs. dezbateti succesiunea doar pe cota de 1/2 a mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune dupa 10 ani de la decesul mamei Elena 47 Elena 47 buna ziua , fiti asa amabili si ajutati-ma cu un raspuns . mama decedata in 2006 , tatal decedat in 2015. Am un titlu de proprietate asupra bunurilor detinute ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!tata ... Kertesz Anna Kertesz Anna Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!Tata a decedat de 17 ani am ramas trei frati ,mama s a recasatorit iar acum 12 ani a decedat a ... (vezi toată discuția)