avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate dumtrucezargabriel

Activitate dumtrucezargabriel

Speță : am cumpărat un imobil de la un executor judecătoresc la prețul de evaluare de 100% urmând să îl plătesc în 30 de zile. Din anumite motive nu am reușit sa plătesc diferența de preț în timpul respectiv. În a 35 zi reușesc sa dobândesc diferența de preț , doar ca executorul respectiv mi-a zis ca el interpretează legea în următorul fel: se organizează o noua licitație , zi în care eu pot sa depun diferența de preț în vederea adjudecării imobilului, doar ca ceea ce nu ma dumerit este ca a zis ca în ziua licitației respective, el va tine cont dacă va exista o oferta mai mare decât cea la care am adjudecat eu . Eu am înțeles că depun diferența și în ziua licitației mă declara adjudecata , nu ca mă voi licita, chiar dak eu cu 20 de zile mai devreme am depus prețul. As vrea sa știu și părăsea d-voastră domnilor ca domnul executor nu mă dumerit în vederea interpretarii articolului 513 . Deci repet eu plătesc imobilul cu 20 de zile înaintea licitației, adik el va ignora faptul ca eu am depus diferența de preț la care am adjudecat? Va mulțumesc !